Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 24 september 2017

Haha! In dit hotel in Maastricht kun je een wandelende tak huren als je gezelschap wil

Als jouw motto 'hoe meer zielen, hoe meer vreugd' is en je altijd wel meer gezelschap wil, dan is dit het ideale hotel voor jou. Bij het Kaboom Hotel in Maastricht kun je namelijk vermaak huren voor een nachtje. Nee, niet in de vorm van een escort, maar wel in de vorm van wandelende takken.

Je leest het goed. In het Kaboom Hotel in Maastricht kun je een nachtje een wandelende tak huren. Ideaal als je wat gezelschap wil. Of als je wil testen of jij en je lover goede verzorgers zijn. Of als je misschien niet kan slapen en het ritselende geluid van de takken wel rustgevend vindt.

Je kunt wandelende takken huren

De wandelende takken van Kaboom zijn een gezin. Het begon met Katrien en Karel Boom. Volgens de eigenaren van hotel zijn Katrien en Karel twee stiekemerds die gewoon een keertje het hotel zijn ingeslopen.

Inmiddels heeft het wandelende takkenechtpaar ook twee pubers: Karolien en Kanye. En net als hun ouders zijn deze takken te huur.

Je kunt namelijk, als je in het hotel slaapt, voor 3,50 euro gezelschap van Katrien, Karel, Karolien of Kayne regelen. Naar verluidt vinden de takken het heerlijk om een nachtje uit logeren te gaan. Zo’n nachtje uit gun je dit gezin toch?

Lees ook: Aftellen geblazen: Eén weekje en dan gaat dit gigantische spookhuis open in Nederland

Reageer op artikel:
Haha! In dit hotel in Maastricht kun je een wandelende tak huren als je gezelschap wil
Sluiten