Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 22 jul 2018

Haha! Er bestaat een penispark met overal beelden van het mannelijke geslachtsdeel

Ach, wie houden we voor de gek? Natuurlijk kan het mannelijke lid je best bekoren. Mocht jij nou ook denken dat je ‘de penis’ wel wat grondiger wil bestuderen en heb je even geen man om aan je onderzoek te onderwerpen, dan is dit misschien hét park voor jou. Er bestaat namelijk een penispark en ja, dat is gewoon hilarisch.

Jep, een penispark. Het lijkt een fantasie, maar het is gewoon werkelijkheid in Zuid-Korea. En dat maakt het land toch wel dé bestemming om heen te gaan met je girlsquad.

In het park staan overal gigantische piemels. Zo heb je goed de tijd om het mannelijk apparaat eens goed te bestuderen. Bijna net zo leuk als een man in je bed…

Er bestaat een penispark in Zuid-Korea

Mocht je je afvragen waarom dit park in godsnaam is gebouwd, dan hebben we daar antwoord op. Het is namelijk bedoeld om de geest van een jonge maagd tevreden te stellen die vlakbij het park om het leven is gekomen.

De legende gaat dat de seksuele frustratie van haar ziel ervoor zorgde dat de vissen wegbleven. Totdat een visser zijn zaad in het water loosde, toen kwamen de vissen ineens terug en was de hongersnood voorbij. En ja, er zijn ook beelden van masturberende vissers in het park.

Op deze video zie je hoe bevredigend het is om door dit park te wandelen.

Dit wil je ook weten: Oh! Dit is wat je stiekem in bed wil volgens je horoscoop

Reageer op artikel:
Haha! Er bestaat een penispark met overal beelden van het mannelijke geslachtsdeel
Sluiten