Haha er bestaat nu een butt facial voor de mooiste billen ooit

Wakker worden en je realiseren dat jij een afspraak hebt staan voor een volledige gezichtsbehandeling, is het állerlekkerste wat er bestaat. Maar nu gaat het véél verder dan alleen een scrubje op het gezicht. Al een tijd worden in Amerika namelijk de zogenaamde butt facials gegeven.

Je verwent je huid, je gezicht en eigenlijk alles van je lichaam. Maar waarom eigenlijk niet je kont? In New York wel hoor.

In de salon van Molly Lamb, worden de butt facials gegeven. Ze geeft aan dat huid huid is. Waar oneffenheden op je gezicht tot stand kunnen komen, kan dit ook op je kont. Waarom geen behandeling voor de billen? Na een behandeling voel jij je als een koningin, zo fijn. Je achterste kun je bijna vergelijken met die van J.Lo.

Verzorgde billen hebben

De butt facial kun je eigenlijk vergelijken met een normale gezichtsbehandeling. Je billen worden volledig gereinigd. Er wordt de volle aandacht besteedt aan een mooie kont. Je billen worden gescrubd, er wordt een masker aangebracht en als kers op de taart word je ingesmeerd met een heerlijke crème. Het idee achter de butt facial is dat je met mooie en strakkere billen naar buiten loopt.

Molly ziet de behandelingen als volstrekt normaal en de behandelingen beginnen steeds populairder te worden. Molly begrijpt niet dat mensen het gek vinden, true that Molly. Wij kunnen niet wachten tot deze behandelingen ook naar Nederland komen.

LEES OOK: 7 dingen die hij geweldig vindt aan jouw billen

Reageer op artikel:
Haha er bestaat nu een butt facial voor de mooiste billen ooit
Sluiten