Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 19 mrt 2017

Haha! Er is een Nederlands dorp in Japan met drijvende hotelkamers

Net als jij willen Japanners graag veel van de wereld zien. Het enige verschil, ze lijken weinig zin te hebben om daadwerkelijk te reizen. Daarom hebben ze bijvoorbeeld een heel Nederlands dorp gemaakt. Dat is op zich al verbazingwekkend genoeg, maar nu hebben ze er ook nog eens een fantastisch hotelconcept bedacht. Namelijk: drijvende hotelkamers.

Vind jij een standaard hotelkamer maar zo-zo? Wil je uitzicht op het water en het liefst ook nog zelf op het water vertoeven? Nou, dan hebben we hét nieuwe hotelconcept voor je gevonden. In het Japanse themapark genaamd Huis ten Bosch, vlakbij Nagasaki, kun je namelijk overnachten in een capsule op het water.

Ronddobberen in een Nederlands hotel in Japan

Het hotel drijft ’s nachts rond op het water. Ideaal toch, van een beetje ronddobberen op het water val je binnen no time in een diepe slaap. En mocht je de slaap tóch niet kunnen vatten, dan kun je heerlijk naar de sterren turen.

Als je wakker wordt, kun je meteen het themapark bekijken. En we beloven, je zult je daar helemaal thuisvoelen. Het park heeft namelijk een Hollands thema, compleet met grachten, tulpen, fietspaden en Nederlandse gebouwen. Net alsof je niet urenlang naar de andere kant van de wereld hebt gevlogen.

Ook cool: Je kunt nu voor een nachtje slapen in de London Eye

Reageer op artikel:
Haha! Er is een Nederlands dorp in Japan met drijvende hotelkamers
Sluiten