Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 11 nov 2016

Haha! Er is een champagne-automaat waar GRATIS Moët uit komt

Champagne, het is een heerlijk drankje, het geeft je een onbeschrijflijk gevoel van luxe en het is ook nog eens goed voor je geheugen, bleek uit onderzoek. Ben jij een echte champilover? Dan word je vast heel blij. Want er bestaat nu een champagne-automaat en de vending machine geeft gratis Moët. Jaha, gratis inderdaad.

De machine is werkelijk waar een magische uitvinding. Alles wat je hoeft te doen is de ‘Press for champagne’ knop indrukken en vervolgens geeft een grijparm jou je champi.

Wish I had this #moet vending machine in my house for this weekend! @allbarone has installed the first one in its #leicestersquare location. #moetmoment ???

A video posted by CraftBeerPinUp (@craftbeerpinup) on

Onbeperkt champi

De automaat werd bedacht voor de opening van All Bar One in Londen. En helaas, daar staat ‘ie nu niet meer. Maar, niet getreurd. Het is niet de eerste keer dat de beste automaat ooit ergens heeft gestaan. Sinds 2013 popt ‘ie nu en dan op. We weten daarom wel zeker dat de champagne automaat gaat terugkeren.

Gratis champagne uit een automaat halen

De enige vraag is nu nog: hoe vaak ga jij op de knop drukken als je de automaat ziet?

Moët Vending Machine ?#poppin' #whatmorecouldyouaskfor? #moetmoments #allbarone #freeona #herrotitty

A photo posted by rebecca.ormeo (@rebecca.ormeo) on

Volg ons ook op Instagram:

Champagne is altijd een goed idee toch? #champi #redenvooreenfeestje #beautifymagazine #champagnelife #champagne #alcohol #moetchandon #moët

A photo posted by Beautify (@beautifymagazine) on

Vond je dit artikel leuk? Dan wil je dit misschien ook lezen: Deze 11 dingen deden we vroeger allemaal voor het uitgaan met onze girls

Reageer op artikel:
Haha! Er is een champagne-automaat waar GRATIS Moët uit komt
Sluiten