Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 3 jun 2017

Haha! Je kunt een opblaasbare kroeg huren voor in je achtertuin

Ben jij toe aan een heerlijk zomers feestje in jouw achtertuin waarbij je met al jouw vrienden een gezellig drankje kan doen? Dan is deze opblaasbare kroeg hét originele idee waar jij naar opzoek bent. Geen suffe barbecue meer: een echte Irish Pub is da bomb.

Ben jij, ongeacht jouw leeftijd, nog steeds als een kind zo blij als je een groot opblaaskasteel ziet staan? Dan hebben we goed nieuws, want de opblaasbare kroeg is de volwassen versie van jouw childhood memories. In deze Iris Pub de Paddywagon Pub, kan jij namelijk genieten van de Ierse cultuur en dat natuurlijk met een heerlijk drankje in jouw handen.

Alles erop en eraan

De opblaasbare kroeg heeft alle karaktereigenschappen van een échte pub in Ierland. Compleet met open haard, schoorsteen en, optioneel, lieve wolfshonden waan jij je in Ierland, waar je gezamenlijk met tachtig vrienden kan genieten van whiskey, bier en andere alcoholische versnaperingen.

Professioneel biertjes adten

Naast drankjes biedt de Paddywagon Pub ook een compleet assortiment aan Ierse pub gerechten, zoals Shepherds Pie en curry frietjes. Én je kan live muziek, Dj’s en Ierse step dancers huren. Maar als klap op de vuurpijl biedt de opblaasbare kroeg een demonstratie van ‘pour your own pint’ aan. Zo kan je van de beste leren hoe je jouw biertje moet adten.

Deze zomer kan jij chillen met jouw vrienden in jouw eigen pub in de achtertuin. Dat onder het genot van een biertje en doedelzak. Het is net alsof je je op de Ierse highlands begeeft.

Dit wil jij ook in jouw achtertuin: OMG! Deze mini-ezels zijn zo klein dat ze in je achtertuin kunnen huppelen

Reageer op artikel:
Haha! Je kunt een opblaasbare kroeg huren voor in je achtertuin
Sluiten