Iris Hoekstra
Iris Hoekstra Beauty & Style 1 september 2017

HAHA! Je kunt marshmallows gebruiken om je haar te krullen

Een plakkerig verhaaltje. Youtuber Bunny Meyer - a.k.a. grav3yardgirl - kwam op het (gekke) idee om haar haar te krullen met marshmallows. En waarom eigenlijk ook niet. Ze lijken immers op rollers voor in je haar. En aangezien zelfs sokken en rietjes gebruikt worden om haar te krullen, kan het niet gek genoeg. Zou het echt werken? Of is dit een heel slecht idee voor je haar?

Bunny is een geliefde Youtuber. En haar filmpjes met het onderwerp ‘Does this product work?’. Zijn een groot succes. Ze test de meest belachelijke producten. En haar kijkers vinden het hi-la-risch.

Onverwachte wending

In deze video wil ze een gekke haar-droog-gadget testen. Een kapje dat je kan aansluiten op de föhn. Als blijkt dat ze geen krullers heeft, zoekt ze een alternatief. En je raad het al. Dat zijn de marshmallows. Alleen al haar eigen reactie op dit rare idee is mooi om te zien. Want geef nou toe, wie verzint zoiets?

Marshkrullen

Of het werkt? Dat zie je in de video hieronder. Belangrijk: don’t try this at home. Marshmallows kunnen er misschien uitzien als rollers, maar ze plakken ook. Dat heeft Bunny ook ervaren. Getsie!


Vond je dit leuk om te zien? Bekijk dan ook deze geniale video: Uit de oude doos: Meisje breekt haar af tijdens het krullen van haar haren

Reageer op artikel:
HAHA! Je kunt marshmallows gebruiken om je haar te krullen
Sluiten