Rosa Tettero
Rosa Tettero Love 22 januari 2017

Haha! Met dit apparaat stuur je kusjes naar je lover op afstand

Je lover moeten missen valt soms zwaar. Je hebt behoefte aan zijn knuffels en lekkere kusjes. Maar helaas gaat dat niet altijd en moet je het soms doen met je teddybeer. Tot nu. Een aantal slimme techneuten bedachten hier dé oplossing voor, zodat je nu altijd kunt kussen, ook als je lover op afstand is.

Kusjes versturen op afstand is wat we willen. Want wat is er beter dan een lekkere dikke pakkerd van je boy? Het is misschien wat ouderwets maar dit grote apparaat met kussentje dat je aan je telefoon koppelt zorgt ervoor dat kussen op afstand mogelijk wordt. Hallo ‘Kissenger‘.

Kissenger? Hoe dan?

Met de Kissenger geef je een kus op het roze kussentje, waarna je kus verstuurd wordt naar je lover die met smart zit te wachten. Door middel van ‘miniature linear actuators’ wordt je kus op het kussentje geprent. Je lover houdt het apparaat tegen zijn lippen of wangen (of waar dan ook) en hij zal je overheerlijke kus voelen. Geniaal.

Je downloadt de iOS Kissenger app, waarmee je kunt chatten en kussen. Daarom is het kusjesapparaat alleen geschikt voor Apple devices. Een beetje vreemd is dit ding wel, maar je lover verdient natuurlijk elke dag een kusje van je. En jij van hem. Houd de website in de gaten tot het kusjesapparaat officieel op de markt komt.

LEES OOK: Welke kant je je hoofd draait tijdens de zoen zegt álles over de romantiek in je relatie

Reageer op artikel:
Haha! Met dit apparaat stuur je kusjes naar je lover op afstand
Sluiten