Yasmine Esser
Yasmine Esser Love & Seks 17 jun 2016

Haha OMG! Dit zijn de 8 bizarste datingsites waarvan je het bestaan nooit zou raden

Je hebt Tinder, je hebt Happn, je hebt sites als Relatieplanet. Maar er zijn ook nog een heleboel datingsites waarvan je het bestaan never nooit had kunnen verzinnen. Want ze zijn zó bizar. Dit zijn de acht apartste datingspots op het wereldwijde web.

1. Furrymate.com

Misschien vroeg je je altijd al af waarom er geen datingsite is voor mensen die zich graag verkleden als dieren en als een levensgrote mascotte door het leven gaan. En zich zo gedragen in de slaapkamer. Nou, die is er wel. Het heet Furrymate.com en het is onwijs knuffelbaar.

2. Cougardating.be

Zoals de naam waarschijnlijk al doet vermoeden is dit een datingsite voor oudere vrouwen die op véél jongere mannen vallen. En voor toyboys die wel houden van vrouwen die al wat levenservaring hebben.

3. Mixedmatches.nl

Voor blanke mannen die een donkere vriendin willen, of andersom.

4. MyFreeImplants.com

Op deze absoluut bizarre datingsite kun je je als vrouw aanmelden als je interesse hebt in een borstvergroting, maar daarvoor geen geld hebt. Je kunt namelijk een man zoeken die wil investeren in jouw boezem. Zou hij de implantaten dan terug willen als de relatie uiteindelijk toch geen stand houdt? We weten het antwoord niet..

5. 7OrBetter.com

Voor vrouwen waarbij size does matter. Want op deze datingsite hebben de manenn minimaal een penis van zeven inch, wat neerkomt op zo’n achttien centimeter. Ter vergelijking: het gemiddelde in Nederland is iets meer dan vijftien centimeter. En mocht je het willen weten, er staan ook een paar Nederlandse kerels op de datingsite.

6. SugerDaddie.com

Als het je droom is om een rijke man aan de haak te slaan, ben je hier aan het juiste adres.

7. PositiveSingles.com

Voor singles die een soa hebben. Huh?! Wat? Ja, je kunt je natuurlijk laten behandelen voor een chlamydia, maar je kunt ook gewoon zoeken naar iemand die de soa toch al heeft. Vreemd, heel vreemd.

8. Boohiccup.com

Je hebt mensen die clowns ontzettend eng vinden, maar je hebt ook mensen die clowns, nou ja, opwindend vinden. Gaat jouw hart ook sneller kloppen van een clownspak? Dam weet je waar je je kunt aanmelden om de liefde van je leven te vinden.

LEES OOK: De 9 dilemma’s van het daten van tegenwoordig

Reageer op artikel:
Haha OMG! Dit zijn de 8 bizarste datingsites waarvan je het bestaan nooit zou raden
Sluiten