Rosa Tettero
Rosa Tettero Life 17 januari 2017

Haha te leuk: Er is een sightseeing tour voor honden

Prepare your dog. Er is iets heel cools voor jou en je trouwe viervoeter. Want ook zij vinden het heerlijk om af en toe met hun kop uit het raam te bungelen terwijl je geniet van de prachtige omgeving. Je hoeft je hond nooit meer achter te laten als je in zo'n bus stapt, er is nu een sightseeing tour voor honden.

Misschien ken je het gevoel als je eigenaresse bent van een schattige viervoeter. Je neemt hem het liefst overal mee naartoe. Dat gaat alleen niet altijd. Net zoals je sightseeing tripjes met de bus, je doggy kan je helaas niet vergezellen.

Voor een aantal hondeneigenaren kwam een droom uit: tussen 16 en 19 januari rijdt er een groene sightseeing bus rond in Londen waarin hond en eigenaar genieten van een sightseeing tour. Het is de allereerste van de hele wereld. Hoe cool is dat?

De bus toert langs veel bekende hotspots van Londen en stopt zelfs bij verschillende parken waar je met je hondje even de benen kunt strekken. Mocht je met je doggy toevallig in Londen zijn op dit moment, doe hem dan een plezier. Dat zal ie vast waarderen. Je koopt tickets hier.

Nu wachten tot we een groene bus vol honden in Nederland voorbij zien racen.

Te cute: OMG! Deze mini-ezels zijn zo klein dat ze in je achtertuin kunnen huppelen

Reageer op artikel:
Haha te leuk: Er is een sightseeing tour voor honden
Sluiten