Omani McDaniels
Omani McDaniels Life 26 jul 2016

Haha wat?! Deze met Nutella gevulde penis cakejes zijn hilarisch

Wat is er nou leuker dan met Nutella gevulde penissen? Helemaal niets natuurlijk. Dat dacht iemand in Amerika ook, want diegene heeft een gefituurde met Nutella gevulde, penis-vormige, met witte saus overgoten cakeje gemaakt. Goed voor een giechel en een glimlach.

Op food festivals proberen de kraampjes altijd de meest originele lekkernijen te maken, waardoor ze opvallen. Nou, dat is meer dan gelukt, want Yummy Hero in Californië heeft iets gemaakt waar iedereen van omkijkt.

Het is een gefrituurd cakeje in de vorm van een penis. Van binnen zit er heerlijke, warme Nutella en bovenop is er een wit sausje gegooid. Nee, dit is niet het begin van een pornofilm, dit is echt een beschrijving van een lekkernijtje op een food festival.

only at #626nightmarket will you find the "D-Cake" with nutella filling ??? #asianpeoplearefunny #eatingitwasslightlyawkward #thestareswerereal

A photo posted by Cindy Cung (@cindycungfu) on

Mocht je zelf niet vaak in Californië komen en wil je het ook een keertje proberen, dan is het niet heel ingewikkeld om zelf te maken. Je kunt een piemelvorm kopen en je eigen variant maken. Joh, maak het zelfs chocolade van buiten, als dat meer jouw ding is.

Smullen maar!

DICK CAKE haha! #dickcake #cake #cakes #foodie #blowjob #sex #party

A photo posted by Scarlet (@scarlet9mm) on

Hier ga je ook om kunnen lachen: OMFG! Dit is wat zijn horoscoop zegt over zijn penis

Reageer op artikel:
Haha wat?! Deze met Nutella gevulde penis cakejes zijn hilarisch
Sluiten