Inga Stoit
Inga Stoit Nieuws 23 mei 2018

Hahah! Er bestaat nu een tool voor alle ‘kleine’ festivalgangers onder ons

Ben jij klein (maar fijn), en zie jij daardoor soms helemaal niks wanneer jij op een festival bent? Je ziet je vrienden niet, je ziet de artiesten niet, je ziet niks niet. Dit vind jij enorm stom, maar treuren is niet langer nodig. Er bestaat namelijk nu een tool voor jou als kleine festivalganger.

Vergeet eeuwige zoektochten om jou vrienden terug te vinden. Je hoeft ook niet langer die lange jongen op zijn schouder te tikken, en hem te vragen of hij een klein beetje aan de kant wil gaan. Er is nu namelijk een tool voor de kleine meisjes onder ons. Dit is de tool voor kleine festivalgangers.

Tool kleine festivalgangers

Hilarisch is het wel, maar uitermate praktisch. Dankzij deze tool kan jij voortaan wel het festival meemaken. Klim op ‘het hang trapje’, deze hang je over de schouders van je vriend of vriendin en voilááaaaa.

Voor het eerst in jaren maak jij het festival daadwerkelijk mee. Ons Beautify en NSMBL team bestaat vrijwel alleen maar uit kleine meisjes, voor ons is deze tool een absolute uitkomst. Wie zou jij dit aanraden?

kleine festival gangers
Reageer op artikel:
Hahah! Er bestaat nu een tool voor alle ‘kleine’ festivalgangers onder ons
Sluiten