Emma Plasmans
Emma Plasmans Beauty en Style 17 sep 2020

Altijd al willen weten wat hét skincare geheim van Justin Bieber is? Hailey Bieber vertelt het je

Dat Hailey Bieber als topmodel een prachtig huidje heeft waar menig vrouw jaloers op is, wisten we al. Dat Justin Bieber helaas wat minder geluk heeft met zijn huid, wisten we ook al. Tot nu. Hailey heeft haar hubby namelijk voor eens en voor altijd van zijn huidproblemen af geholpen.

En zo heeft ze dat gedaan:

Hailey onthult beautygeheim van Justin

Zoals je waarschijnlijk al wist had Justin Bieber enorm last van acné. Maar daar heeft Hailey verandering in gebracht. In een interview met ELLE verteld Hailey over de beautygeheimen van haar lover.

Omdat Justin een slechte huid had, heeft ze hem producten laten gebruiken die ze zelf gebruikt. Na een tijdje zagen de twee echt verschil en is hij er zo goed als vanaf.

Psst, sla dit artikel op met Pinterest.

Hydrateren kun je leren

Nu horen we je denken ‘maar wat is dan the key?‘ Nou dat zullen we je eens haarfijn uitleggen. Volgens Hailey is the key tot een perzikhuidje erg eenvoudig. Ten eerste moest Justin de juiste crémes gebruiken. Het is volgens Hailey mega belangrijk dat je je huid goed verzorgt én hydrateert. En laat het nou net zo zijn dat Justin Bieber dat nooit deed..

Dreamy wimpers van Justin

Ondanks de huidproblemen van de hubby van Hailey is ze ook heel jaloers op zijn gezicht. Ze vindt dat hij hele lange wimpers heeft – waar zij stikjaloers op is. Volgens Hailey zijn zijn wimpers veel langer en voller dan die van haar, en dat vindt ze soms best vervelend ;-).

Eyeliner Hailey Bieber

Naast het feit dat Hailey haar huid er fabulous uit ziet, zit haar make-up ook altijd fantastisch. Ben jij ook altijd zo benieuwd hoe Hailey haar eyeliner zo perfect aanbrengt? Wij kunnen je vertellen dat Hailey dit niet zelf doet maar haar make-up artist. Wil je weten hoe? Lees dan verder.

Als eerste brengt de beroemde make-up artist aka Mary Phillips het kohlpotlood aan boven haar wimpers, op haar ooglid. Daarna probeert ze het potlood tussen haar wimpers te krijgen en daar ook een lijntje te tekenen. Op deze manier lijken je wimpers voller (zeg maar bye bye tegen nepwimpers en wimperextentions). Als laatste brengt Mary aan beide ogen een streepje in de buitenste hoeken van haar ogen aan. Dit veegt ze zachtjes uit.

Lees ook: Handig: dit plaatje laat precies zien hoeveel je van je huidverzorging je moet gebruiken

Reageer op artikel:
Altijd al willen weten wat hét skincare geheim van Justin Bieber is? Hailey Bieber vertelt het je
Sluiten