Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 14 mei 2017
Leestijd: 1 minuut

Hakuna Matata: De live action versie van De Lion King komt eraan en dit is de datum waarop je hem kan verwachten

Kan jij ook nog altijd huilen bij de dood van Mufasa en ken jij alle liedjes uit je hoofd? Dan hebben we fijn nieuws voor jou: de Lion King komt namelijk terug in live action en dan kan je alle schattige leeuwtjes en natuurlijk Timon en Pumbaa levensecht zien. Te cute. Hakuna Matata is jouw lijfspreuk. Sinds dat jij De Leeuwenkoning hebt gekeken ben je fan van alles wat daar rondloopt. Behalve Scar natuurlijk, maar dat is ook gewoon een monster. Het is dan ook 19 november 2019 eindelijk zo ver om de live action film in de armen te sluiten. En dan zijn de leeuwtjes Simba en Nala nog liever.

Circle of life

Dat de leeuwtjes een nieuw leven wordt ingeblazen, is het initiatief van onze beste vrienden van Disney. Zij hebben zelfs Indiana Jones en Wreck it Ralph 2 hiervoor uitgesteld. Dankjewel, Disney, want wij hebben inderdaad meer behoefte aan het knuffelen met de welpjes dan rennen voor een stenen bal zoals Indiana altijd moet.

Ook heeft Disney aangekondigd dat er nog veel andere live action films uitkomen binnen nu en 4 jaar. Kortom, genoeg om naar uit te kijken. Een een klein tipje van Timon en Pumbaa: maak geen zorgen, zorg maar dat je geniet. En dat gaat helemaal goed komen.

Dit wil jij ook lezen: Er komt een Frozen 2 en dit is wanneer je hem kan verwachten

Reageer op artikel:
Hakuna Matata: De live action versie van De Lion King komt eraan en dit is de datum waarop je hem kan verwachten
Sluiten