Als je halflang haar hebt wil je deze prachtige kapsels eens proberen

Houd je van je halflange haren, maar weet je niet hoe je dit het leukst kunt dragen? Beautify inspireert je graag met de volgende draagbare kapsels.

Leg je borstel en haarspray maar klaar, want de volgende kapsels voor halflang haar wil jij sowieso een kans geven dit jaar. Zo doorkom jij elke dag dit jaar met de meest prachtige haarlooks.

Inspiratie voor kapsels met halflang haar

Benieuwd hoe jij 2020 doorkomt met de makkelijkste en mooiste haarstijlen? Op de volgende manieren haal jij het meeste uit je haren zonder er te veel tijd aan te besteden.

1. Half naar achteren

Deze haarstijl is super makkelijk, maar blijft elegant. Laat je gezicht mooi naar voren komen door de voorste plukken van je haren naar achteren te pinnen. Kies voor een simpele variant door het haar met een elastiek of een clipje vast te zetten.

2. Watervalvlecht

Je hebt geen lang haar nodig voor deze look. Deze watervalvlecht zit namelijk hoger in je haren, waardoor je het dus ook op halflang haar kunt maken.

3. Hoge knot

Zonder moeite weet jij met deze romantische haarstijl een lieve – en tegelijk ook chique look neer te zetten. Doe het bovenste deel van je haren in een knot en krul als je wilt de uiteindes van je haren.

4. Hoge staart met sjaal

Een sjaal in je haren, hoe zijn we daar niet eerder op gekomen? Gooi je haren simpelweg omhoog en maak het vast met een leuke sjaal.

5. Haren naar achter met parelclips

Je haren lekker los laten, maar het toch nog uit je gezicht willen houden? Gebruik dan parelclips om je haren op te leuken. Gebruik er twee of drie voor een speelse uitstraling.

6. Strakke paardenstaart

Door je haar te touperen en vervolgens vast te zetten als een strakke paardenstaart, creëer je een stijlvolle look.

7. Lage knot

Onderschat niet de kracht van een lage, warrige knot. Hoe minder perfect, hoe beter. Gebruik gerust een leuke velvet scrunchie om deze look iets leuker te maken. Breng je voorste twee plukjes naar voren en jij bent helemaal klaar om deze haarstijl elke dag te dragen.

Lees ook:

Reageer op artikel:
Als je halflang haar hebt wil je deze prachtige kapsels eens proberen
Sluiten