Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 17 okt 2017

Deze hete brandweermannen poseren met schattige dieren en het is het beste dat je vandaag gaat zien

Dieren maken de man. Dat blijkt wel uit een nieuwe fotoserie met Australische brandweermannen in de hoofdrol. Zij poseren samen met schattige beestjes en het resultaat is heet. Ontzettend heet. Het beste van alles is dat de foto's gebundeld zijn in een kalender die je nu gewoon kunt kopen.

Iedere maand staat er weer een nieuwe man voor je klaar. En een ander beestje. Die combinatie klinkt toch fantastisch? En heet, want er is niet heel veel brandweerpak te zien.

Brandweermannen en dieren

Wat we wél zien, zijn blote, gespierde bovenlichamen. En, oh my, dan hebben we het nog niet eens over die armen gehad. Maar iedere spierbundel wordt vergezeld door een ontzettend schattig en knuffelbaar beestje. Of eentje met stekeltjes. Oké, je kunt ons officieel wegdragen nu. Hier alvast een voorproefje:

De kalender kost nog geen twee tientjes, en dan hebben we de verzendkosten al voor je erbij geteld. Naast een kalender waar de mannen met dieren opstaan, kun je ook nog een kalender vinden waar ze met puppy’s opstaan of gewoon all by themselves. Ook niet onbelangrijk: Je geld wordt gedoneerd aan verschillende goede doelen.

Om je dag nóg beter te maken; zo ging het er dit jaar achter de schermen aan toe:

Graag gedaan!

Kijk hier voor nog meer hete uniformen: Wakker worden met mancandy: 14 x de allerheetste mannen in uniform

Reageer op artikel:
Deze hete brandweermannen poseren met schattige dieren en het is het beste dat je vandaag gaat zien
Sluiten