Hallelujah! Dít is hoe je jouw pas gelakte nagels super snel droogt

Natte nagels, de irritatie die elke vrouw wel eens heeft meegemaakt. Je wilt niets aanraken, voor het geval je prachtige manicure verpest wordt. Wat als er een manier was om het drogingsproces te doen versnellen? Wat als er een manier was om toch op het laatste moment je nagels te kunnen doen en je geen zorgen te hoeven maken dat het lelijk wordt?

We kennen allemaal het probleem. Je hebt net je nagels gelakt en wilt iets uit je tas pakken. Hoe omzeil je alle spullen om geen lelijke plekjes te krijgen? Je zou de tas om kunnen kieperen, maar dan moet het er ook allemaal weer in en je wilt zo het huis uit. Wat nu?

Haarlak! Haarlak is de oplossing. Je lakt je nagels met twee lagen, deze laat je een minuutje verstevigen. Vervolgens pak je een fles haarlak, houd je de fles op ongeveer dertig centimeter afstand en spuiten maar. Binnen no time droge nagels.

nagels droogt

Het enige wat je nu hoeft te doen, is je handen wassen. Je nagels zullen niet geheel droog zijn, maar ze zijn nu droog genoeg om dingen vast te kunnen pakken, zonder allemaal lelijke plekjes te creëren. We weten namelijk allemaal hoe vervelend lelijke plekjes kunnen zijn. Deze hack zal uren van je leven besparen.

LEES OOK: Je favo product bijna op? Zo krijg je zelfs het laatste restje eruit
iStock_000023722559_Small1-770x462

Reageer op artikel:
Hallelujah! Dít is hoe je jouw pas gelakte nagels super snel droogt
Sluiten