Hallelujah! Met deze wekker word je wakker met een orgasme

Niet iedereen vindt het makkelijk om meteen haar bed uit te springen zodra de wekker afgaat. Het is vreselijk verleidelijk om nog éven een paar keer te snoozen. Vervolgens moet je jezelf wel uit bed schoppen en kom je weer eens te laat. Ben je niet in de gelukkige positie met een vriendje, dan is deze wekker misschien wel een goede optie voor jou.

De Little Rooster, zoals dit vibrerende speeltje heet, is dé nieuwe wekker die jou laat ontwaken totdat je je hoogtepunt hebt bereikt. Dat klinkt als pure gelukzaligheid. In plaats van dat rot geluid van je wekker word je door dit speeltje vijf minuten lang verwend, tot je je orgasme hebt bereikt en je met een heerlijk gevoel de dag kunt beginnen.

wekker orgasme

Stop je wekker in je slipje

Als je een naaktslaper bent dan is deze wekker misschien minder geschikt, je draagt hem namelijk in je ondergoed en niet in je lichaam. Klinkt niet erg aangenaam, maar er zijn al driehonderd prototypes geweest en het is op vrouwen met verschillende maten en figuren getest.

Volgens de proefpersonen slaapt dit model perfect, in welke positie je ook ligt. Je kunt ook nog eens zelf de sterkte van de vibratie bepalen – er zijn maar liefst dertig standen. Wow.

De bedenker van dit plezierige wekkertje, Tony Maggs, heeft al veel positieve berichten gekregen van tevreden dames. Zo is er een vrouw die de Little Rooster tijdens haar treinreis naar werk gebruikt, zodat ze haar stop niet mist. Tja, dat kan natuurlijk ook.

Laten we onze wekker verbannen en vervangen door dit wondertje van de wetenschap. Good sexy morning sunshine!


Vond je dit artikel leuk? Misschien wil je dit ook lezen:
19 x wat avondmensen doormaken in de ochtend

Schermafbeelding-2015-09-21-om-07.39.06-770x462

Reageer op artikel:
Hallelujah! Met deze wekker word je wakker met een orgasme
Sluiten