Hallelujah! Met dit product hoef je nooit meer te scheren, harsen of waxen

Wat kan scheren toch irritant zijn. Je hebt altijd het gevoel dat de haren maar sneller en sneller terug komen. En laten we niet spreken over de bultjes die soms ontstaan door het te vaak of juist met een slecht mesje te scheren. Daarnaast is harsen ook niet altijd even prettig, het doet pijn en niet iedereen heeft altijd tijd om een behandeling in te plannen. Maar nu is er iets nieuws. Hallelujah.

De Allure Kristalpad is de oplossing alle struggles qua ongewenste haren. Door ronddraaiende bewegingen te maken zorgt dit product ervoor dat ongewenst haar en dode huidcellen snel en pijnloos verdwijnen. Resultaat? Direct een gladde, gezonde en zijdezachte huid. Je zou het bijna kunnen vergelijken met een vijl, maar dan voor je haren in plaats van je nagels.

Maar waarom is dit beter dan kiezen voor de scheermes? Door de draaibewegingen die je maakt worden de haarzakjes maximaal geopend. Dit zorgt voor diepere ontharing. Na een paar behandelingen blijven de haartjes tot wel twee weken weg. De haren komen dunner, zachter en minder snel terug.
Wat wil je nog meer?! Koop hem hier.

LEES OOK: Zo weet je dat je de verkeerde producten voor je huid gebruikt

Reageer op artikel:
Hallelujah! Met dit product hoef je nooit meer te scheren, harsen of waxen
Sluiten