Hallo krullen! Deze voordelen hebben alléén vrouwen met krullen

Krullen zijn fantastisch. Ze zijn veelzijdig en levendig. Ze bewegen vrolijk in de wind en springen van blijdschap. Ongetemde krullen kunnen harten doen smelten en mensen laten glimlachen. Hier een aantal redenen, waarom het hebben zo krullen zo onwijs leuk kan zijn.

1. Krullen komen in alle soorten en maten

Geen krul is hetzelfde. Je kunt in één haardos verschillende krullen vinden. Pijpenkrullen, losse krullen, ze kunnen allemaal harmonieus op één hoofd gevonden worden.

2. Je haar heeft altijd volume

Volumizing producten zijn niet aan jou besteed. Je hebt het namelijk niet nodig. Jouw krullen zorgen op natuurlijke wijze voor meer dan voldoende volume. En heb je even niet genoeg? Dan kun je je haar even opschudden. Een klein beetje pluis zorgt voor extra volume.

3. Je kunt het steilen

Mocht je nou wel in een bui zijn, dat je jouw prachtige dos om wilt toveren tot een gladde coupe, dan kan dat. Door te föhnen en met een stijltang in de weer te gaan, heb jij gladde lokken langs je gezicht vallen. Alleen een beetje oppassen voor de regen.

4. Je krullen zakken nooit uit

Wanneer meisjes met steil haar hun haren krullen, hebben ze altijd het probleem dat hun krullen uitgezakt zijn aan het einde van de avond. Meisjes met natuurlijke krullen hoeven zich daar helemaal nooit druk om te maken.

5. Je valt op

Omdat jouw krullen zo eigen zijn, ben je makkelijk te vinden. Ook is er een groter oppervlakte om te spotten, als je tussen andere mensen staat, omdat krullen van zichzelf volumineus zijn.

6. Vlechten blijven altijd zitten

Jouw haar heeft een natuurlijke grip, waardoor je je niet druk hoeft te maken dat vlechten uit gaan zakken. In sommige gevallen hoef je zelfs geen elastiekjes te gebruiken.

7. Knotjes hebben volume

Veel meisjes met steil haar hebben een haardonut nodig om een mooie grote knot te creëren, maar jij niet. Jij hebt eerder moeite met de grootte van je knot.

8. Je hoeft het minder vaak te wassen

Krullen worden veel minder snel vet, waardoor je ze minder vaak hoeft te wassen. Ook droogt shampoo je krullen uit. Scheelt product en tijd.

9. In sommige gevallen hoef je niet te borstelen

Gewoon met je vingers door je haar gaan, als je onder de douche staat, is voor veel krulsoorten voldoende. Kammen en borstelen breekt alleen maar je punten af en het haalt je krul uit zijn natuurlijke krulvorm, waardoor je meer pluis krijgt.

10. Je hoeft er weinig aan te doen

Veel styling is niet nodig voor jouw haar. Een crèmepje erin, laten drogen en klaar.

11. Je haar heeft persoonlijkheid

Krullen leiden een eigen leven en kiezen zelf hoe ze gaan vallen. Het beste wat je kunt doen is accepteren dat je krullen gaan doen wat ze zelf willen. Zo zijn ze op hun mooist.

12. Je haar ruikt lekker

Haarproducten worden allereerst gekozen op geur. Als een haarproduct lekker genoeg ruikt, wil je het gelijk kopen. En de geur die vrijkomt als je haren bouncen is verrukkelijk voor anderen.

LEES OOK: Mannendossier: Waarom mannen vrouwen met krullen ongelooflijk aantrekkelijk vinden
Screenshot 2016-04-07 at 17

Reageer op artikel:
Hallo krullen! Deze voordelen hebben alléén vrouwen met krullen
Sluiten