Omani McDaniels
Omani McDaniels Life 18 mei 2016

Hallo vakantieliefde! Nooit meer een taalbarrière met dit apparaatje

Nooit meer je telefoon pakken voor Google Translate, om je vakantieliefde te kunnen verstaan. Nooit meer verdwaald raken in een onbekende stad. Vanaf nu bestaat er een manier om te communiceren met alle knappe mannen, die voorheen voor jou onverstaanbaar waren. 'En zij leefden nog lang en gelukkig' is nog nooit zo haalbaar geweest.

Je ontmoet een mooie man, op vakantie in het buitenland. Hij kijkt je aan met zijn prachtige ogen. Jullie spreken dezelfde lichaamstaal, de taal van de liefde. Maar dat geldt niet voor jullie verbale communicatie.

Met dit apparaatje zul je nooit meer in zo’n situatie terechtkomen. Het is namelijk een smart oortje, dat The Pilot heet. The Pilot kan vooralsnog drie talen vertalen. Namelijk: Frans, Engels en Italiaans. De twee mensen die willen communiceren doen allebei een oortje in en kunnen een volwaardig gesprek voeren

Volgende keer dat je een Italiaanse Don Giovanni tegenkomt, die jou wil verleiden, dan heb je meer dan alleen de taal van de liefde. Jullie kunnen zelfs elkaars sexy talk verstaan.

LEES OOK: Wanderlust: 9 magische plekken waar iedere single geweest zou moeten zijn

Reageer op artikel:
Hallo vakantieliefde! Nooit meer een taalbarrière met dit apparaatje
Sluiten