Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 25 okt 2017

Primark verkoopt scary Halloween make-up waarmee je jezelf tot mooie griezel omtovert

Met een goed griezelpakje ben je natuurlijk nog niet klaar voor Halloween. Minstens zo belangrijk is wat je allemaal op je gezichtje smeert. Of plakt. Omdat je dat natuurlijk niet ieder dag doet, is het fijn om een handig voorbeeld te hebben en iets waarmee je makkelijk overweg kunt. Ode aan de Halloween make-up van Primark, want die heeft het allemaal.

Primark speelt wel vaker in op de actualiteit. Is het festivalseizoen weer volop gaande? Dan verkopen ze speciale make-upjes om je outfit festivalproof te maken. En precies hetzelfde geldt voor Halloween.

Halloween make-up van Primark

Met Halloween geldt natuurlijk hoe griezeliger, hoe beter. En om je outfit helemaal af te maken, is een eng make-upje natuurlijk wel op zijn plaats. En moeilijk hoeft het helemaal niet te zijn, om iets doodengs op je gezicht te maken. De Halloween make-up van Primark is het bewijs.

De Halloween make-up bevat een fijne uitleg en de juiste producten die je daarvoor dient te gebruiken. Handig, en ook nog eens lekker cheap. Precies wat we van de winkel gewend zijn. Bovendien kun je op de website van Primark nog handige tutorials bekijken waar je alles nog eens even goed kunt bekijken.

Hieronder hebben we enkele video’s voor je op een rijtje gezet. Voor welke look ga jij?

Als je vaak bij Primark komt, dan herken je dit ongetwijfeld: 51 gedachten die door je heengaan als je in de Primark bent

Primark

Reageer op artikel:
Primark verkoopt scary Halloween make-up waarmee je jezelf tot mooie griezel omtovert
Sluiten