Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 27 okt 2017

Heerlijk griezelen: Je kunt Halloween vieren in Disneyland en het wordt fan-tas-tisch

Alles staat de komende dagen in het teken van enge, bloederige wezens die je de stuipen op het lijf jagen. Halloween staat weer voor de deur en menig club, kroeg of restaurant speelt daarop in. En ook Mickey Mouse en al je andere Disneyvriendjes willen met je griezelen want je kunt nu Halloween vieren in Disneyland.

Halloween vieren in Disneyland, leuker wordt het niet toch? Nee, dat dachten wij ook. Disneyland is al één groot feest om naar toe te gaan en dat wordt alleen maar versterkt door de combinatie met de griezeligste dag van het jaar: Halloween. Bereid je voor.

Halloween vieren in Disneyland

Disneyland in Parijs is tot en met 5 november helemaal in Halloween-sfeer te beleven. Goovy houdt een Skeletoon Street Party, ofwel een gezellig verkleedfeest, het Kasteel van Doornroosje heeft boordevol spookachtige verassingen en Mickey Mouse nodigt je ook uit om met hem door het park te griezelen. Kortom, het wordt één grote gezellige boel.

Een kleine impressie van hoe het er vorig jaar aan toe ging:

Dat is wel te doen, toch? Als je als de dood bent om dit festijn te missen, koop je nu nog je kaartjes via de website van Disneyland Parijs.

Dit wil je ook: Heerlijk avondje is gekomen: Disney Monopoly is hier

Reageer op artikel:
Heerlijk griezelen: Je kunt Halloween vieren in Disneyland en het wordt fan-tas-tisch
Sluiten