Slaan je huisdieren altijd de ballen uit de boom? Deze ‘halve’ kerstboom is de oplossing voor jou dit jaar

Huisdieren zijn leuk, maar met kerst soms niet de gemakkelijkste. Zo haalt de kat de kerstballen uit de boom en lijkt het je hond een goed idee om zijn poot omhoog te doen. Maar kerst zonder een kerstboom is natuurlijk geen echte kerst. Met deze versie zijn al je problemen opgelost en kunnen je geliefde diertjes gewoon los lopen.

Een kerst zonder dat je kat in de boom hangt is de droom van iedere katteneigenaar. Daarom is deze halve kerstboom zo perfect.

De kerstboom voor mensen met een huisdier

Nooit meer de zorgen over hoe je de combinatie van een kerstboom en je geliefde viervoeter dit jaar weer gaat overleven. Je hebt nu namelijk niet een hele, niet een kleine, maar een halve kerstboom en dit is dé oplossing voor jou.

De halve kerstbomen van Argos verandert jouw kerst voorgoed. De takken van deze boom beginnen namelijk pas vanaf 93 centimeter hoogte en dat moet hoog genoeg zijn om ervoor te zorgen dat je huisdieren niks uit de boom slaan.

Ook het opruimen is zo gepiept, want binnen no time zit deze kerstboom zo weer terug in de doos. De boom is er in twee versies. Eentje met sneeuw en een standaard groene kleur. Zeg maar gedag tegen een kerst vol met zorgen en leg maar extra veel cadeautjes onder de boom.

Meer over kerst:

Reageer op artikel:
Slaan je huisdieren altijd de ballen uit de boom? Deze ‘halve’ kerstboom is de oplossing voor jou dit jaar
Sluiten