Nieuws 15 jan 2018 Lotte Nijborg

Disney- en hardlooplovers: In 2018 kun je weer de halve marathon rennen in Disneyland Parijs

Rennen met Mickey Mouse, Knabbel en Babbel en Goofy, langs kastelen en attracties? Je kunt je nu een echte prinses voelen als je aan het hardlopen bent want het hardloopevenenment zal namelijk dwars door dit magische park gaan. Vorig jaar werd de marathon al gehouden en dit jaar komt 'ie terug.

Ja, je leest het goed. Als hardlopen je passie is en Disney je grote liefde, nou dan heb je gewoon heel erg veel geluk. Heb je ‘m dit jaar gemist? No worries. Want begin 2018 vindt de halve marathon gewoon weer opnieuw plaats. Yes, je leest het goed, je kunt een halve marathon rennen in Disneyland Parijs. Het is het meest magische rondje rennen dat je ooit hebt gedaan.

De halve marathon vindt plaats van 21 september tot en met 24 september 2018. Maar geen paniek als je denkt dat je tegen die tijd nog geen 21 kilometer kunt rennen. Je kunt ook meedoen met de 5 of 10 kilometer.

Halve marathon rennen in Disneyland Parijs

Vorig jaar werd de halve marathon al georganiseerd in het sprookjespark in Amerika. En dat zag er spectaculair uit. Denk: duizenden verklede hardlopers en Disneyfans. Leg je Assepoester-outfit daarom maar paraat.

Inschrijven kan hier.

Love running with a friend? Run as a duo for #DisneylandHalf! Learn more at rundisney.com.

A post shared by runDisney (@rundisney) on

Hardlopen in Disneyland Parijs: klinkt als een droom, maar dat is het niet. In 2017 komt #rundisney namelijk terug naar Parijs! ?? Deze editie kan je niet alleen meedoen aan de 5k en een halve marathon, maar is er voor het eerst ook een run van 10 kilometer! De exacte data en meer info vind je op onze site. En, met wie wil jij deze magische run lopen? ?✨ #rundisney2017 #disneylandparishalf #runninggoals

A post shared by Women's Health NL (@womenshealthnl) on

#ThrowbackThursday to last year’s #AvengersHalf! #TBT #runDisney

A post shared by runDisney (@rundisney) on

Ben je benieuwd wat de nieuwste Disney film gaat worden? Hier lees je er alles over.
halve-marathon-rennen-in-disneyland-parijs

Reageer op artikel:
Disney- en hardlooplovers: In 2018 kun je weer de halve marathon rennen in Disneyland Parijs
Sluiten