Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 8 jan 2018

Goal: In dit aquarium kun je de hand van een otter vasthouden

Otters zijn vreselijk lieve en coole dieren. Ze liggen lief hand in hand op hun rug in het water te slapen. En ook hun pups leggen ze heel schattig op hun buik als het bedtijd is. Wij krijgen niet genoeg van otters. En nu kwamen we erachter dat je in dit aquarium gewoon de hand van een otter vast kan houden. Hallo #goals.

De hand vasthouden van een otter? Jaaaaa

Dat is toch een droom? Oké, misschien een beetje overdreven. Maar het is wel heel cool dat het kán en je wordt er blij van. Een held van het Keikyu Aburatsubo Marine Park in Miura (Japan) kwam met het briljante idee dat de mens en een otter elkaar de hand kunnen schudden. En het idee bleek een schot in de roos.

Otter-fans zijn lyrisch. Eindelijk is het mogelijk om het handje (of pootje, you name it) vast te houden van een otter. Net zoals ze zelf graag doen met hun mede-otters en pups. Een ongelooflijk schattig gezicht.

Ook de otters vinden dit leuk

De werknemers van het park maakten een kleine opening in het glas van het verblijf van de otters. En wat blijkt? Ze houden maar al te graag jouw hand vast. Het is daarom nu mogelijk om hun hand te schudden, een high five te geven of even te kietelen.

Om dit te kunnen doen is een ticket naar Japan nodig. Maar dat heb je er vast wel voor over toch? Kijk nou hoe ongelooflijk lief dit is:

Reageer op artikel:
Goal: In dit aquarium kun je de hand van een otter vasthouden
Sluiten