Handdoek selfies: De nieuwe #wokeuplikethis?

Tijdens het doorpassen is er vrijwel altijd een momentje van rust voor modellen. Iconische fotograaf Mario Testino heeft een manier gevonden deze momenten naar zijn hand te zetten en een Instagram trend te starten: de handdoek selfies.

Mario Testino heeft in één jaar onder andere Kate Moss, Cara Delevingne en Miranda Kerr gefotografeerd. Op deze foto’s hebben de modellen niets aan en dragen ze alleen een handdoek op hun hoofd. Deze reeks van handdoek selfies noemt hij ‘The Towel Series’ . Het begon toen hij Kate Moss tegenkwam nadat ze een douche had genomen en alleen een handdoek in haar haren droeg. Testino besloot het moment vast te leggen en is hiermee een ware trend begonnen. De meest recente handdoek selfie is van Anja Rubik. Zij is persoon nummer 60 die Mario Testino op de foto zet voor zijn prachtige reeks.

De allereerste: Kate

Handdoek selfies en niet-modellen

‘The Towel Series’ is een ware Instagram trend aan het worden. Veel niet-modellen posten namelijk foto’s van zichzelf onder de hashtag #towelseries. Betekent dat dat we afscheid nemen van de #wokeuplikethis? Hoogstwaarschijnlijk wel.

Reageer op artikel:
Handdoek selfies: De nieuwe #wokeuplikethis?
Sluiten