Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 18 mrt 2017

Handig: bad bruisbommen van Lush zijn multifunctioneel en ook te gebruiken als highlighter

Het is zaterdagavond. Dat betekent twee dingen: óf je gaat vanavond ultiem genieten van een chill avond en zo min mogelijk actie ondernemen, óf juist actie ondernemen en een wilde avond stappen. Ongeacht wat je gaat doen: deze bad bruisbom helpt jou de avond door.

Nee, je hoeft deze bad bom niet mee te nemen naar de bar; het is een mega fijne toevoeging aan jouw beautycase. De bad bruisbommen van Lush zijn namelijk super mooi als highlighter. Waarom dure make-up kopen als je met deze bom van Lush hetzelfde resultaat boekt?!

Highlight of low bath

Lush heeft verschillende shiny bad bommen die, naast het feit dat ze voor een ultieme ontspanning zorgen in bad, ook mega mooi zijn als highlighter. Én het is nog goed voor je portemonnee ook. Dat betekent een triple win situatie.

En ook fijn om te weten: ongeacht dat het oorspronkelijk niet bedoeld is voor je gezicht geeft Lush aan dat het ‘totally safe’ is.

Heb je nog slechts een paar euro op jouw rekening staan en kan je niet kiezen tussen een glamorous look óf een verwenning voor in het bad? Dan is deze Lush bom da bomb.

Wij denken dat je dit ook leuk vindt om te lezen: Beauty trend: deze holografische lipgloss lijkt niet van deze wereld te zijn

Reageer op artikel:
Handig: bad bruisbommen van Lush zijn multifunctioneel en ook te gebruiken als highlighter
Sluiten