Emma Plasmans
Emma Plasmans | LinkedIn Life 8 jun 2020

Handig – Dit fantastische badrekje wil jij gegarandeerd in je badkamer hebben

Er is niets fijner dan ontspannen in een lekker warm bad, niet? Maar het is natuurlijk nog fijner om in bad te gaan met een goed boek, een lekker glaasje wijn en een heerlijke snack. Maar waar laat je al deze spullen? Bol.com komt met de perfecte oplossing: dit badrekje.

Het badrekje wat te koop is op bol.com is ideaal. Ga maar eens bij jezelf na. Hoe fijn is het om nu eindelijk écht te ontspannen in bad met alles wat je nodig hebt tijdens jouw me-time?

Badrekje

Het badrekje is niet alleen superhandig, het creëert ook nog eens een oase van rust in jouwbadkamer. Je kan het badrekje helemaal inrichten hoe jij het wil. Zet er bijvoorbeeld een muziekboxje op, om je favoriete muziek te beluisteren. Of verzamel al je maskertjes voor de perfecte ontspanning. Het badrekje heeft een boeksteun, wijnglashouder én een tablethouder. Wat heb je nog meer nodig? Precies, helemaal niets.

Het badrekje is in meerdere kleuren te bestellen, zoals wit, zwart en een donkere houtkleur. Geen zorgen of het dus wel of niet in jouw badkamer-interieur zou passen. Ze hebben voor ieder wat wils. Daarnaast is het badrekje op maat verstelbaar, en dus voor ieder bad te gebruiken. Superhandig. Je scoort hem hier al voor €37,95.

Geen bad? Wees niet getreurd

Als je geen bad hebt, is dit product natuurlijk minder interessant. Of wacht eens, dit is natuurlijk hét perfecte cadeau voor iemand die wel een bad heeft. Denk bijvoorbeeld aan je bff of je liefje. Zo maak jij weer iemand blij én help jij jezelf er ook mee. Ze zullen het namelijk vast niet erg vinden als jij je eigen cadeautje even wil komen “testen”.

Lees ook: Hebben – Bij Action is nu een 2-in-1 opblaasbare bank verkrijgbaar in geweldige prints

Reageer op artikel:
Handig – Dit fantastische badrekje wil jij gegarandeerd in je badkamer hebben
Sluiten