HANDIG! Dit is hoe je foundation en lipstick vlekken verwijdert

Make-up is prachtig. Het is zelfs geweldig. Maar helaas vlekt het. Je hebt vast wel eens een shirtje aangetrokken dat vervolgens direct onder de make-up zat omdat je het niet voorzichtig genoeg aandeed. Hallo vlek. Great.

Make-up vlekken zijn daarnaast niet alleen vervelend, maar ze zijn ook nog eens ontzettend lastig te verwijderen. Gelukkig bestaat er een oplossing:

Foundation vlekken

We zijn al blij met het bestaan van scheerschuim om gladde benen te creëren maar nu blijkt het ook nog eens perfect te zijn voor je foundation vlekken. Trek je kledingstuk uit en smeer er wat scheerschuim op. Dep daarna met water en wat zeep. De vlek zal gelijk minder zijn. Voor het beste resultaat kun je het kledingstuk beter direct in de was doen. Maar mocht je niets anders hebben om aan te trekken, scheerschuim zal je held van de dag zijn.

Lipstick vlekken

Het belangrijkste is dat je niet gaat wrijven. Wrijven zorgt er namelijk voor dat de lipstick zich vastbijt in de kleding. De oplossing:
haarspray. Het is niet alleen optimaal om je haar perfect in model te houden, maar ook goed voor eventuele vlekken die net zijn ontstaan door je lipstick.

Spuit wat haarspray op je lipstick vlek, laat het voor tien minuten intrekken en dep het vervolgens met wat alcohol. Voorzichtig deppen is al meer dan voldoende. Ook hier geldt weer, doe je kledingstuk voor het beste resultaat direct in de was.

Reageer op artikel:
HANDIG! Dit is hoe je foundation en lipstick vlekken verwijdert
Sluiten