Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 1 mei 2017

Handig: Dit zijn dé beautytips om ‘s ochtends sneller klaar te zijn

De wekker gaat, na de vierde keer snoozen is het écht tijd om eruit te rollen. Over een half uur gaat de trein al en het gaat je niet weer gebeuren dat je deze mist. Het is altijd haasten in de ochtend, maar wat als we je vertellen dat dit allemaal gemakkelijker kan? Dit zijn namelijk dé beautytips om 's ochtends sneller klaar te zijn én er fantastisch uit te zien.

Je hoeft niet elke dag je haar te wassen

Naast het feit dat het natuurlijk enorm veel tijd in beslag neemt, is het ook nog eens niet goed voor de natuurlijke werking van je haar. Je bespaart jezelf een hele hoop tijd als je niet je haar wast. Je kunt ook switchen naar ‘s avonds douchen, scheelt ook weer tijd in de ochtend.

Maak een keuze in alle make-up die je gebruikt

En gooi de rest ook lekker weg. Er zijn vast maar een paar producten die je écht elke dag gebruikt en je raakt het overzicht kwijt als je ze allemaal houdt. Als jij een vast routine creëert met deze make-up zal je als een speedy zo snel zijn na één week.

Leg jouw outfit alvast klaar de avond van te voren

Dit heeft twee voordelen. Ten eerste ben je meestal in de avond een stuk helderder dan ‘s ochtends en een leukere kleding keuze is daarom beter ‘s avonds gemaakt. Ten tweede scheelt je dit een hoop nadenk werk in de ochtend. En laat nadenken in de ochtend nou net niet zo goed lukken bij je. Win-win situatie.

Kies producten die een dubbele werking hebben

Zo heb je met een cc- of bb-cream snel én een verzorgende werking én je ziet er egaler en gezond uit. En dit scheelt je een hoop tijd, want je zal hierdoor niet drie verschillende potjes hoeven te openen.

Organiseer jouw badkamer

In plaats van dat alles los ligt, organiseer alle producten die je gebruikt in mandjes of laatjes. Zo krijg jij ook een duidelijk overzicht in wat waar ligt en hoef je niet honderd uur te zoeken naar jouw wenkbrauw potlood tussen de tandenborstels.

Multitask je leven

Tijdens het tandenpoetsen kan je best ook even je haar borstelen en deodorant op doen, of je schoenen aantrekken. En terwijl jij dat boterhammetje in je mond stopt kan je makkelijk jouw tas inpakken of je bed opmaken. Jep, weet je hoeveel tijd dit scheelt. Ontbijten en opmaken gaat ook prima samen trouwens.

Draag je haar in een gemakkelijk kapsel

Bof jij even, want tegenwoordig hoeft het er niet allemaal meer strak uit te zien. Doe je haar in een halve knot. Zo ziet je haar er prachtig uit én het zit binnen no time in model.

En mocht je toch graag eyeliner op willen doen, dan is dit dé perfecte manier om in no time dit voor elkaar te krijgen: Met deze tip is aanbrengen van je eyeliner gemakkelijker dan ooit

Reageer op artikel:
Handig: Dit zijn dé beautytips om ‘s ochtends sneller klaar te zijn
Sluiten