Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 17 mei 2017

Handig of hel? Deze Alarmshock-armband geeft je een schok als je snoozed

Ben jij een eeuwige snoozer? Zo iemand die standaard zijn wekker een half uurtje te vroeg zet zodat je gerust drie keer kan snoozen. Of ben jij iemand die zijn wekker om 6.51 zet, omdat je dan weet dat je hem één keer kan snoozen voordat je er écht uit moet? Dan is deze armband een uitvinding voor jou, want hiermee is dat oeverloze snoozen voorbij.

Nooit meer te laat op jouw werk of college, want reken maar dat jij binnen één tel naast jouw bed staat als deze armband afgaat. De Alarmshock-armband is dé wekker waarbij je wel op wilt staan, want wakker worden door een schok is niet direct het eerste waar jij vrolijk van wordt op de vroege ochtend.

Geschokt wakker

En mocht je denken: ‘Dan doe ik hem wel af’, is dat geen optie. De armband schijnt namelijk behoorlijk goed vast te zitten, speciaal voor mensen zoals jij. Daarnaast gaat hij alleen af als je in de buurt van het docking station bent en die, beste mensen, zet je natuurlijk niet naast jouw bed neer.

In eerste instantie zal de armband een tril geven om je te waarschuwen dat je eruit moet. Reageer je hier niet op? Dan geeft de armband een schok.

De Alarm shock is te koop op Kickstarter en kost 106 euro. Schaf hem snel aan en zorg dat je de schok te vroeg af bent en daarmee op tijd op plaats van bestemming. Uitvinding van de eeuw.

Oke, lukt opstaan dan nog steeds niet? Maak je geen zorgen, lees dan dit: Moeite met opstaan? Dan ben je super intelligent blijkt uit onderzoek

Reageer op artikel:
Handig of hel? Deze Alarmshock-armband geeft je een schok als je snoozed
Sluiten