Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Life 25 nov 2015

Handig! Zo vouw je eindelijk je hoeslaken netjes op zonder gedoe

Een vers opgemaakt bedje is één van de lekkerste dingen die er bestaat. De geur van wasmiddel, het knisperende geluid. Maar na een tijdje zijn de lakens weer vies en moeten ze weer in de wasmachine. Na het drogen is het tijd om ze op te vouwen en in de kast te leggen. Laten we er vooral niet omheen draaien en hardop uitspreken dat dat een vreselijke klus is.

Helemaal die vervelende hoekjes van je hoeslaken. Perfect ontworpen om zo nauwsluitend mogelijk om je matras te zitten, maar daardoor verschrikkelijk omhandig om (in je eentje) netjes op te vouwen. Het is dan ook niet gek als het hoeslaken bij jou als een hoopje ellende in de kast ligt. En geef toe, iedere keer als je het hoeslaken eruit trekt baal je wel van de vouwen die erin zitten.

Gelukkig is er een oplossing die je geen extra tijd kost, geen extra geld, maar wél enorm handig is. In het onderstaande filmpje laat een vrouw uit Amerika zien hoe je het beste je hoeslaken op kunt vouwen. In een video die 1:47 minuut duurt laat ze zien hoe easy het is om een strak pakketje te maken van dat grote ding. Kijk, leer en pas toe. Fijn!


“Hopefully you can learn something from me and from then on you can do your own”

Reageer op artikel:
Handig! Zo vouw je eindelijk je hoeslaken netjes op zonder gedoe
Sluiten