Handig voor jezelf en voor je portemonnee: beauty producten met een dubbele functie

Na 3 weken kan het voorkomen dat je portemonnee een beetje leeg aan het raken is. Dan komt het goed uit als we beauty producten tot onze beschikking hebben die we voor meerdere doeleinden kunnen gebruiken. Niet alleen handig maar ook geldbesparend. Hou je meer over voor een heerlijke spa behandeling:

 1. Breng een beetje lippenbalsem aan op een (schoon) wenkbrauwkwastje en breng je wenkbrauwen hiermee in model.
 2. Gebruik een oogpotlood om je wenkbrauwen bij te werken. Er zijn oogpotloden in vele kleuren, dus vind er één die het meest dichtbij je eigen wenkbrauwkleur ligt.
 3. Een mascara is perfect wanneer je eyeliner op is. Pak een eyeliner kwastje en pak hiermee een beetje mascara van het borsteltje af.
 4. Spray een beetje haarspray op een oude tandenborstel en haal het door je haar waar het het meest frizzy is. Dit is de perfecte tip om pluizig haar tegen te gaan.
 5. Wanneer je bronzer op is, voldoet bruine oogschaduw ook. Gebruik het liefst een matte oogschaduw, om ongewenste glitter op je wangen te voorkomen.
 6. Tussen laagjes mascara door kan je babypoeder aanbrengen op je wimpers. Dip een schoon mascara borsteltje in de babypoeder en haal door je wimpers. Dit zorgt voor extra veel volume.
 7. Mix oogschaduw of blush met vaseline of een doorzichtige lipgloss om zo je eigen lip tint te creëren.
 8. Breng vaseline aan voordat je parfum op gaat doen. Zo kan je langer van de parfum genieten.
 9. Conditioner kan ook gebruikt worden als scheerschuim voor ultra zachte en gehydrateerde benen.
 10. Breng concealer aan langs de rand van je lippen om ervoor te zorgen dat je lipstick niet uitloopt. Gebruik hiervoor een lippenseel voor een makkelijke applicatie.
 11. Vaseline of Rosebud Salve zijn niet alleen goed voor verzorgde lippen, maar ook voor een gezonde gloed op je wangen.
 12. Heb je nog ergens een kapotte bronzer liggen en kon je het niet over je hart verkrijgen deze weg te doen? Mix de poeder met een bodylotion om je eigen zelfbruiner te maken.
 13. Last van uitgroei? Werk het snel en gemakkelijk bij met een mascara. Let op: dit werkt alleen bij donker haar.
 14. Combineer doorzichtige nagellak met een losse oogschaduw om zo je eigen kleur nagellak te creëren.
 15. Reageer op artikel:
  Handig voor jezelf en voor je portemonnee: beauty producten met een dubbele functie
  Sluiten