Deze designer handtassen voor de herfst koop je hier voor een leuker prijsje

Zo ongeveer elke vrouw heeft wel twee (of dertig) handtassen in haar kast hangen. Naast simpele modellen heb je ook handtassen die trendgevoelig zijn. Daarom hebben wij een lijstje gemaakt met de grootste trends, zodat jij de designertassen voor een fijner prijsje scoort.

Handtassen herfst 2018

Tijdens Fashion Week hebben we weer genoten van de mooiste ontwerpen van de grootste designers. Op gebied van tassentrends zijn we nogal verrast, want het zijn geen simpele modellen meer. Van neon gekleurde tasjes, naar nektasjes tot aan geometrisch gevormde tassen. We hebben alles gezien.

De opvallende trends van de modeontwerpers op gebied van tassen zijn ook al snel overgewaaid naar de betaalbare winkels. Onze portemonneetjes zijn helaas over het algemeen niet zo dik om elke maand een andere designertas te kopen. Daarom hebben we de grootste tassentrends voor de herfst van 2018 bekeken en een betaalbare variant gezocht.

De nektas 2.0

De nektas is officieel helemaal in. Afgelopen jaar liepen we massaal met fannypacks, maar nu gaan we het hogerop zoeken met de tassen. Marc Jabocs en vele andere grote ontwerpers lieten hun modellen over de catwalk paraderen met kleine, charmante nektasjes. Met deze microtassen heb je altijd je handen vrij. Daarnaast is het een tas en ketting in één.

handtassen herfst

Mango €19,99

handtassen herfst

De neon tas

Terug naar de jaren ’80 met al deze mooie neon gekleurde tasjes. Felgroen, geel en felroze zie je aankomend seizoen overal. Dat het buiten grijs en somber is, gaat ons niet meer tegenhouden. Je humeur wordt meteen beter bij het dragen van zo’n leuk gekleurd tasje. Grote merken zoals Prada fleurden de catwalk er al mee op.

handtassen herfst

H&M €19
handtassen herfst

Glitters overal

Deze tassentrend voor de herfst is er eentje die we fantastisch vinden. Of je nu naar je werk gaat of naar een feestje, maakt niet meer uit. Hopelijk doet iedereen gezellig mee met deze glinsterende trend, want dan is de wereld toch een stukje vrolijker? Hoe meer glitters, hoe beter. Kijk, dat is nou een trend waar we van houden. Grote ontwerpers zoals Moschino hebben het al even laten zien.

handtassen herfst

Urban Outfitters €19

handtassen herfst

Statement ketting

Deze herfst pakken we het groots aan, letterlijk. De kettingen van onze tassen zijn dit najaar enorm. Hoe breder de ketting van de tas, hoe meer je meedoet met de trend. Dolce & Gabanna hebben alvast laten zien hoe het moet.

handtassen herfst

ZARA €45,90

handtassen herfst

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Wauw! De ‘toasted coconut’ coupe is dé haartrend van het najaar (en die willen we allemaal)

Elle

Reageer op artikel:
Deze designer handtassen voor de herfst koop je hier voor een leuker prijsje
Sluiten