Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 19 apr 2017

Voor de echte daredevils: hangend dineren aan een hijskraan

Next level dineren? Als in, op grote hoogte? Niet geschikt voor angsthazen en mensen met hoogtevrees. Wel geschikt voor daredevils en culinaire levensgenieters. Hangend dineren aan een hijskraan is mogelijk en verdient een plekje op jouw bucketlist.

Sky high dineren

Heb je je ooit afgevraagd hoe het zou zijn om hoog in de lucht te dineren? Je kun het nu zelf gaan beleven. Onze zuiderburen bieden diners aan op grote hoogte. Geen paniek, het is geheel veilig. Hangend dineren, kom maar op.

Het is eens iets anders dan simpel in een restaurant eten. Begin maar met het maken van een bucketlist voor de ultieme restaurants en schrijf deze erop. Je kunt namelijk op vijftig (!) meter hoogte genieten van een exclusief diner.

Dineren aan een hijskraan? Cool

Om de tafel zijn 22 stoelen gemonteerd en in het midden is ruimte voor het personeel dat jou het allerlekkerste eten voorschotelt. Jij als gast hangt met je stoel aan de rand van de tafel en je zit vast met een veiligheidsriem. Niet geschikt voor bungeejumpen.

Zie jij een spectaculaire eetsessie van maximaal acht uur (wow) wel zitten en durf je het aan? Voor een plekje zul je wél diep in de buidel moeten tasten. Een diner kost maar liefst 7900 euro. Ehh.. Ach ja. Het risico dat je biefstukje van je bord afwaait is misschien toch te groot.

LEES OOK:
Zo cool! Je kunt nu voor een nachtje slapen in de London Eye

Reageer op artikel:
Voor de echte daredevils: hangend dineren aan een hijskraan
Sluiten