Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 16 juli 2017

Een wilde nacht gehad? Dit hangover drankje helpt jou zo weer op de been

Heb jij gisteren de bloemetjes buiten gezet en voel jij je vandaag niet meer zo jofel? Dan hebben we goed nieuws voor je, want met dit drankje ben jij zo over jouw hangover heen. Dag hoofdpijn en dag misselijkheid; jij voelt je als herboren.

Vanaf nu zal te diep in het glaasje kijken niet meer gepaard gaan met als een zombie op de bank liggen, want jij kan na het nuttigen van dit drankje gewoon weer productief aan de gang. Zit jij hoog met jouw studie, of heb jij een belangrijke dag op werk? Dan is dit hangover drankje waarop jij hebt zitten wachten.

Kruidig

Het is meneer Sisun Lee waar we het bedankkaartje naartoe kunnen sturen, want na een bezoek aan Zuid-Korea en zijn kennismaking met een soort gelijk drankje, is hij begonnen met het produceren van het hangover drankje Morning Recovery. En het belangrijkste ingrediënt? Een kruid genaamd dihydromyricetin (DHM), afkomstig uit de oosterse krentenboom.

In Azië is dit al eerder ontdekt en het verhaal luidt dat het drankje dan ook al duizenden jaren lang wordt gedronken tegen een kater. Leven deze mensen dan al jaren lang katervrij? Oneerlijk, oké: maar gelukkig voor jou nu ook binnen handbereik.

Tegen de vergiftiging

Het DHM kruid werkt tegen de vergiftiging van jouw lever. Als je te veel alcohol drinkt, slaat dit om in een vorm van vergiftiging. Jouw lever kan dit niet allemaal verwerken en daarom ontstaat er een hoofdpijn en zorgt te snel veel alcohol drinken voor braken. DHM helpt jouw lichaam deze vergiftiging uit jouw lichaam te werken. Top spul.

Helaas is het hangover drankje nog niet te verkrijgen in Nederland, maar aangezien er al ruim 30.000 mensen geïnteresseerd zijn zal het niet lang meer duren voordat het product in de massa zal worden geproduceerd. Daarom nog even sterk zijn, op deze ohtend.

Hier wat huis-, tuin-, en keukentips voor een kater: Handig: haal dit vast in huis om je kater van overmorgen te verminderen

Reageer op artikel:
Een wilde nacht gehad? Dit hangover drankje helpt jou zo weer op de been
Sluiten