Iets te diep in het glaasje gekeken? Dankzij deze primer valt ’t niemand op

Was het nét iets gezellig met je vriendinnen gisteren, waardoor je nu met een kater op je werk of op school zit? Dan is de kans groot dat je een flinke hoeveelheid make-up op je gezicht hebt gesmeerd. De Hangover Primer van Too Faced speelt hier handig op in, want deze is speciaal gemaakt voor de dagen waarop je nét iets te weinig slaap hebt gepakt.

Hangover Primer van Too Faced

De Hangover Primer wordt door de beauty community de hemel ingeprezen omdat hij zó goed zou helpen bij een vermoeid gezicht. Kijk, da’s precies wat je nodig hebt na een avondje feesten met de meiden. Het wonderproduct bevat kokoswater en probiotica, wat helpt de huid te hydrateren en verhelderen. Verder zou de primer ook zonder make-up mooi staan, dus dat is fijn wanneer je die extra minuten slaap in de ochtend écht nodig hebt en geen tijd meer hebt om je op te maken.

Een fan van het product schrijft erover “Ik ben geobsedeerd door deze primer. Hij ruikt heerlijk en voelt fantastisch.” Een ander schrijft “Deze primer is helemaal niet vet. Het voelt bijna als een extra moisturizer en werkt het beste als je het even in laat trekken na het aanbrengen. Hij ruikt naar kokoswater en je kunt het hydraterende effect écht voelen. Een fijne dewy basis voor je foundation.”

Dat zijn woorden om blij van te worden. Ben jij ook enthousiast? Dan koop je de primer hier.

Reageer op artikel:
Iets te diep in het glaasje gekeken? Dankzij deze primer valt ’t niemand op
Sluiten