Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 19 maart 2017

Hilarisch! Er komt een vrouwelijke variant op the Hangover genaamd Rough Night

Is the Hangover een van je all time favorite movies? En kun je films als Bridesmaids en How to be Single letterlijk woord voor woord meezeggen? Dan ga je nu heel gelukkig worden: er komt namelijk een nieuwe film met een vriendinnengroep en het belooft hilarisch te worden.

Een romantische film is heerlijk. Een thriller op z’n tijd ook. En af en toe wil je gewoon een potje janken bij een dramatische film. Maar het genre dat alle andere genres verslaat is toch wel de comedy. En deze nieuwe comedy wordt fan-tas-tisch.

Rough Night

De film waar je vanaf nu naar zult uitkijken heet Rough Night. En het gaat over een groep vriendinnen die elkaar na een tijd weer zien in Miami voor een geweldige bachelorette party.

Alles verloopt voorspoedig en fun, totdat één van de vrouwen per ongeluk een stripper vermoordt, door bovenop hem te springen. Zoals je zou verwachten bellen de vrouwen niet meteen de politie, maar gaan ze, ja ehm, creatief om met het lichaam van de overleden man.

Chaos en bizarre situaties gegarandeerd. Dus dat wordt genieten in de bioscoop. Mocht je nog niet overtuigd zijn (we kunnen het bijna niet voorstellen, maar vooruit), dan vertellen we nog even wie de hoofdrolspelers zijn: Scarlett Johansson, Kate McKinnon, Jillian Bell, Zoë Kravitz en Ilana Glazer.

Wanneer de film in Nederland gaat draaien is nog niet bekend. Maar in Amerika is Rough Night vanaf juni te zien.

Lees ook: Yas keek Soof 2: De ultieme film voor iedereen die de Nederlandse Bridget Jones wil zien

Reageer op artikel:
Hilarisch! Er komt een vrouwelijke variant op the Hangover genaamd Rough Night
Sluiten