Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 5 mei 2017

Goed nieuws: Hannah Baker komt terug in seizoen 2 van 13 Reasons Why

Alle tekenen wijzen er op dat er een tweede seizoen komt van 13 Reasons Why. Eerder spraken we al onze speculaties uit over wat er in seizoen 2 allemaal behandeld zou moeten worden. Gelukkig kunnen we nu vaststellen dat Hannah Baker in ieder geval een rol zal spelen in het seizoen.

Even leek het erop dat de serie 13 Reasons Why al haar vragen al beantwoord zou hebben aan het einde van aflevering 13. Maar niks was minder waar. We werden achter gelaten met meerdere open eindes. Daarom zijn de makers van de serie ons op z’n minst een seizoen 2 schuldig, maar alles lijkt erop te wijzen dat dit er gaat komen. Zo ook deze uitspraak van Showrunner Brian Yorkey.

Hannah heeft nog iets te vertellen

Brian Yorkey vertelt namelijk dat Hannahs verhaal nog niet af is. Wat het volgende seizoen ons ook te melden heeft, Hannah zal hier een groot gedeelte van uitmaken.

Maar hoe dan? Ze is toch overleden? Ja, klopt, en daarom zal het vooral gaan om flashbacks. Zo leren we Hannah en de andere karakters nog beter kennen, omdat het hier gaat over het verhaal vóór de zelfmoord. Wel is het aannemelijk dat deze flashbacks gepresenteerd worden door de ogen van iemand anders, aangezien we de kant van Hannah al gezien hebben.

Het blijft afwachten allemaal. Beter komt er snel een seizoen 2. Of in ieder geval duidelijkheid hierover. We need closure.

Lees dit terwijl je zit te wachten op een seizoen 2: OH MY GOD: Dit is de moordenaar van Jason Blossom in Riverdale (en nog meer shocking nieuws)

Reageer op artikel:
Goed nieuws: Hannah Baker komt terug in seizoen 2 van 13 Reasons Why
Sluiten