Happily ever after met deze lipsticklijn die geïnspireerd is op Disney prinsessen

Als klein meisje hadden we hoogstwaarschijnlijk allemaal dezelfde ziekelijke obsessie, Disney prinsessen. Je wilde niet alleen in het bezit zijn van de (toen nog) videoband van jouw favoriet maar ook álles wat met haar te maken had. Disney barbiepoppen, kleding, dekbedden.. Word jij hier stiekem nog steeds een beetje blij van? Good for you, er is nu namelijk een sophisticated lipsticklijn geïnspireerd op jouw favo prinses.

LA Splash gaat een stapje verder

Eerder kwam het beautymerk LA Splash al met een aantal magische kleuren die geïnspireerd waren op Harry Potter-films, maar dit keer duikt La Splash in de wereld van de prinsessen uit onze favoriete Disney-films. Of jouw favoriete Disney prinses nou Belle, Esmerelda, Alice, Ariel of Jasmine is, ze hebben allemaal hun eigen speciale kleur en ze zijn allemaal even prachtig.

Sprookjesachtig verhaal

David Sheen, de CEO van LA Splash vertelde dat de kleuren niet alleen gebaseerd zijn op de Disney Prinsessen. Het creatieve team heeft de naam van de kleuren ook gekozen op basis van hun karakter, instinct en emotie. Net zoals ouders dat doen als ze een kind krijgen. Blijkbaar is dat bij deze lipsticklijn ook gebeurd, sprookjesachtig mooi toch?

Reageer op artikel:
Happily ever after met deze lipsticklijn die geïnspireerd is op Disney prinsessen
Sluiten