Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 21 mrt 2018

Fan van 500 Days of Summer? Dan wil je deze nieuwe Netflix film echt zien

Als iemand je vraagt: wat is je lievelingsfilm? Dan antwoord jij (natuurlijk) met 500 Days of Summer. Als dit je herkenbaar voorkomt is er nu fantastisch nieuws. Er komt namelijk een 500 Days of Summer-achtige film op Netflix en da's hartstikke leuk. Maak kennis met Happy Anniversary.

Het is een onmogelijke taak om Zooey Deschanel en Joseph Gordon-Levitt te evenaren. Misschien moet je dat ook niet eens willen. Maar wat je wél wil is de nieuwe film Happy Anniversary kijken om zelf je oordeel te vellen. Is dit de nieuwe 500 Days of Summer?

Happy Anniversary Netflix

Als romantische komedies jouw ding zijn is Happy Anniversary een film naar je hart. Netflix omschrijft de film als volgt: ‘Wanneer een eigenzinnig stel drie jaar samen is, kijken ze terug op hun relatie en overwegen ze of ze uit elkaar moeten gaan.’

Hm, dat vertelt je nog niet héél veel. Maar doordat het verhaal op een niet-chronologische manier verteld wordt, krijgt het helemaal die 500 Days of Summer-sfeer. Bekijk de Happy Anniversary trailer maar vast om een voorproefje te krijgen:

De film is vanaf 30 maart op Netflix te zien. Schrijf maar in je agenda dat je dan een date met Netflix en je vriend(innen) hebt, want die avond wil je natuurlijk vrij houden.

Reageer op artikel:
Fan van 500 Days of Summer? Dan wil je deze nieuwe Netflix film echt zien
Sluiten