Yasmine Esser
Yasmine Esser Love 2 juli 2019

Happy koppels gaan niet naar bed voordat ze deze drie dingen hebben gedaan

Zijn jij en je lover head over heels? Dan gaan jullie waarschijnlijk nooit naar bed zonder deze dingen te hebben gedaan.

Het geheim van een gelukkige relatie, daar zoekt iedereen stiekem naar. Maar zojuist zijn we weer een beetje dichter bij de oplossing van het mysterie gekomen. Want het blijkt dat happy koppels deze dingen doen.

Ze zorgen dat ze tijd voor elkaar maken

Wat nogal cliché kan klinken. Maar koppels met een gelukkige relatie zorgen dat ze er minstens een moment van de dag helemaal voor elkaar zijn.

Zonder werkdingen, zonder kinderen, zonder vriendinnen, zonder telefoons. Helemaal met z’n tweetjes. En toegegeven, dat klinkt als een heerlijk moment van de dag.

Ze zijn aardig tegen elkaar

Het is zo verleidelijk om te katten tegen de persoon die het dichts bij je staat. In het begin van een relatie durf je dit nog niet zo goed, maar hoe langer je samen bent, hoe makkelijker het gaat om op je lover af te geven. Of hij op jou.

Voor je het weet snauwt hij naar je dat je dat nou alweer fout doet, terwijl iedereen in de omgeving het kan horen. Frustratie is zo gemakkelijk te uiten, ook al gaat het niet eens over elkaar. Maar aardig tegen elkaar zijn is super belangrijk als jullie gelukkig willen blijven samen.

Jullie zijn altijd eerlijk

Transparant zijn naar elkaar is misschien wel de grootste sleutel tot een lang en gelukkig leven met je lover. Ook als het gaat om de minder leuke dingen in het leven. Juist dan is het slim om daar eerlijk over te zijn naar je lover.

Happy koppels weten dat en zullen elkaar altijd vertellen wat ze op hun lever hebben. Of het nou gaat om geld, dat je je ex tegen kwam of iets over jullie seksleven, stelletjes die gelukkig zijn, praten er samen over.

Lees ook: Hoofdpijn? Als je de hand van je lover vasthoudt zal de pijn verdwijnen

Reageer op artikel:
Happy koppels gaan niet naar bed voordat ze deze drie dingen hebben gedaan
Sluiten