Rosa Tettero
Rosa Tettero Life 1 jan 2017

Happy New Year! Deze fantastische dingen staan ons te wachten in 2017

Het is zover. 1 januari is aangebroken en daarmee en nieuw jaar. YAY ook al zo nieuwsgierig wat ons allemaal te wachten staat? Wij hebben in elk geval een aantal fantastische dingen voor je opgesomd. Dit is namelijk wat ons allemaal te wachten staat in 2017:

1. De wekker die koffie zet

Een droom wordt werkelijkheid. In september komt er namelijk een wekker op de markt die koffie voor je zet. Dat is natuurlijk een supervette gadget die iedereen graag zou willen hebben.

2. Pretty Little Liars

We hebben deze zomer gekeken naar seizoen 7a en in het voorjaar van 2017 start seizoen 7b. Daarna komen er nog tien afleveringen in de eerste start in april 2017. En om het nog ´ondraaglijker´ te maken duurt de laatste aflevering maar liefst twee uur lang. Daarna is het helaas uit met A.

3. Disney films

Kijk hier worden we blij van. Beauty and the Beast zal te zien zijn op 29 maart, Guardians of the Galaxy Vol.2 op 27 april, Cars 3 op 16 juni, Pirates of the Caribbean: Dead men tell no tales op 7 juli, Thor: Ragnarok op 2 november en Coco op 29 november. Dat wordt in elk geval al fantastisch.

4. Geniaal bed

Een bed dat zichzelf opmaakt? Yes, please. En hij komt dit jaar op de markt. Scoren die handel.

5. Festivals

Als het goed is wordt er dit jaar een jacuzzi festival georganiseerd in Nederland en dat wil je natuurlijk niet missen. En dit festival mag je ook zeker niet missen. Er wordt namelijk een heel groot wijnfestival georganiseerd in het weekend van 24 maart. Cheers to that.

6. Chad Michael Murray’s boek

Je leest het goed. Deze hottie van een acteur heeft een romantisch boek geschreven. Het boek zal vanaf 7 november te koop zijn. Die wil je hebben toch?

7. De halve marathon in Disney

Als je een hardloopjunkie bent dan kun je alvast een ticket boeken naar Parijs. In Disneyland zal er namelijk een groot spektakel plaatsvinden: een halve marathon. Meedoen? Het is van 21 september tot en met 24 september.

8. Fifty Shades

Oh yes we want more. Op 10 februari komt Fifty Shades Darker in de bioscopen en we kunnen niet wachten. Je checkt hier alvast de trailer, pas op: je krijgt het er nogal warm van.

9. Minions

We houden van de minions. En ze zijn dit jaar weer te bewonderen in de bioscoop. In juni om precies te zijn. Dan zal de film Despicable 3 draaien. Benieuwd hoe die eruit gaat zien? Hier zie je de trailer. Banana.

10. Make-up

Op het gebied van make-up zijn er tien trends die dit jaar helemaal hot worden. Als jij de trends eens wilt uitproberen, je ziet ze allemaal hier.

11. Haar

Wil je een kapsel a la 2017? We hebben alle trends voor dit jaar voor je opgesomd, je vindt ze hier. En wat dacht je van deze trend: blorange haar.

12. Nagels

Chrome nagels wordt dit jaar populair. En geef toe, het is prachtig. We hebben een aantal afbeeldingen verzameld en die wil je echt even zien.

13. Een heel speciale bikini

Wat kan er speciaal zijn aan een bikini? Nou, dat ie je vertelt wanneer je verbrandt. Huh? Jep, hij komt als het goed is dit jaar op de markt. Zie hier alvast een sneak preview.

Wij zijn excited, dit is in elk geval al heel veel leuk nieuws voor 2017.

Reageer op artikel:
Happy New Year! Deze fantastische dingen staan ons te wachten in 2017
Sluiten