Zara Bircan
Zara Bircan Love 8 jan 2020

Speel je hard to get? Lees dan hier waarom dit niet werkt en iemand zijn of haar interesse verliest

Hard to get spelen, we kennen het allemaal wel. Je bent aan het praten met een interessant persoon en wanneer het gesprek zijn hoogtepunt hebt bereikt, trek je je langzaam weer terug. Het kat-en-muisspel. Maar is dit wel zo handig om te doen?

Je crush even op blauw laten, een dag later pas reageren of bewust zelf niet het gesprek beginnen. We zijn hier allemaal wel een beetje schuldig aan. Alleen is het niet heel leuk om elke keer een timer van 37 minuten te zetten, zodat je weet dat je weer kan reageren.

Hard to get spelen werkt averechts

We houden allemaal wel een beetje van controle. In het begin werkt het wel, want wie wil er nou niet een beetje moeite voor je doen? Alleen werkt hard to get spelen op lange termijn juist averechts. Wij zetten het hieronder voor je op een rij.

1. Je lijkt ongeïnteresseerd

Na een tijdje gaat je crush niet meer op je willen wachten. Als je hem/haar zo leuk vond, waarom zou je diegene dan zo erg plagen of laten wachten? Iemand kan dit zien als teken van desinteresse. Doe je dit uiteindelijk te vaak, dan drijf je hem/haar sneller in de armen van iemand die juist geen spelletjes speelt.

2. Je bent moeilijk te peilen

Je woorden komen niet overeen met je handelingen en dat maakt het moeilijk om je te peilen. Speel je hard to get, dan is dit waarschijnlijk iets waarvoor je juist wilt zorgen. Het is niet gek als de ander op den duur van je verwacht dat je open bent over je verlangens.

3. Je lijkt niks van de ander te willen

Druk je je expressies niet uit, dan wordt hier ook geen ruimte voor gecreëerd. Als jij je potentiële lover geen duidelijkheid geeft, kan hij/zij het eng vinden om een serieus gesprek met je aan te gaan. Het resultaat? Deze persoon kan op den duur besluiten om maar iemand anders te zoeken.

Lees ook:

Reageer op artikel:
Speel je hard to get? Lees dan hier waarom dit niet werkt en iemand zijn of haar interesse verliest
Sluiten