Inga Stoit
Inga Stoit Nieuws 4 mei 2018

Haha hardloop haters opgelet! Deze ‘marathon’ is maar 0, 5 km en daarom perfect voor jou

Al die tips over 'hoe je moet hardlopen' en over 'hoe gezond hardlopen wel niet is', vind jij misschien maar stom. Maar dit is geniaal. Er is nu namelijk een hardloopwedstrijd van 0,5 kilometer, zodat jij ook een medaille kunt bemachtigen.

‘Ben ik er al bijna? Waarom lopen mensen überhaupt hard? Ik vind het zó en zó stom.’ Klinkt dit bekend? Maar wil jij toch kunnen zeggen dat je ooit een hardloopwedstrijd uitgelopen hebt? Dan is dit de ideale hardloopafstand voor jou.

Hardloop haters marathon

De wedstrijd wordt gehouden in Boerne, in Texas. De afstand die jij gaat rennen is slechts 0,5 kilometer. Dat moet te doen zijn, toch? Wanneer jij de finish hebt gehaald krijg je een medaille en jouw deelname steunt een goed doel.

Doe vooral géén moeite

Sorry? Ja, je leest het goed. Tijdens deze wedstrijd hoef jij je niet misselijk te rennen. Je hoeft niet te rennen totdat jouw keel er zeer van doet en totdat je benen het begeven. Wat wel een voorwaarde tot deelname, is: GENIET.

Geniet van deze zoete ervaring, behaal de eindstreep met een lach, zweten is geen must.

Goed doel

Jouw deelname aan de hardloopwedstrijd steunt het goede doel: Blessings in a Backpack. Deze organisatie zorgt ervoor dat arme basisschoolkinderen in Amerika, ook in het weekend te eten krijgen.

Je rent een race, haalt een medaille, steunt een goed doel; en dat als hardloop hater, wat wil je nog meer? En om dit verhaal nog leuker te maken: aan het einde word jij beloond met donuts en bier, huraaaayh!

Meedoen

Deze run wordt helaas morgen al gelopen. Opgegeven en vliegen naar Texas is wellicht een beetje kortdag. Maar nu wij weten van dit soort wedstrijden, gaan wij dit super goed in de gaten houden en hoor jij het van ons wanneer er een nieuwe release datum met locatie is.

Reageer op artikel:
Haha hardloop haters opgelet! Deze ‘marathon’ is maar 0, 5 km en daarom perfect voor jou
Sluiten