Dankzij deze harige legging is je benen scheren niet meer nodig

Het is je ongetwijfeld niet voorbij gegaan. Je timeline ontplofte met een nieuw shocking item: het harige badpak. Gaat dit een trend worden? Want wij vonden nu de harige legging. En het is... bizar.

Met deze harige legging hoef je je benen sowieso niet meer te scheren. Want je enorme haargroei is al zichtbaar op de legging. Niet erg sexy als je het ons vraagt, wel gewaagd. Leggings zijn natuurlijk al niet erg in op dit moment, maar deze spant de kroon.

You love it or hate it

Deze hilarische harige legging zal de discussie over de legging weer aanwakkeren. Deze website kondigt namelijk aan dat je je eigen ‘harige’ kleding kunt customizen. Gaat dit de nieuwe trend worden?

De legging is huidkleurig en heeft een gek patroontje. Er dwarrelen zwarte haren op, die ons doen herinneren aan harige mannelijke benen op het strand. Ja, deze legging bestaat écht en is vreselijk hilarisch. Geen idee wie dit gaat dragen, maar leuk voor Halloween is het wel.

Nooit meer scheren, want behaarde benen zijn cool

En er is nog een leuke bijkomstigheid. Dankzij deze legging hoef je je eigen benen niet meer te scheren. Want waarom zou je dat doen als er al haren op je fantastische legging zichtbaar zijn? Behaarde benen zijn cool.

Doe en rokje aan en laat iedereen versteld staan van je fantastische ‘harige benen’. Je zult rare blikken krijgen, maar een statement maak je wel. Scoor ‘m hier.

Nog meer bizarheid op de wereld: Bizar en grappig: de penis eyeliner is de nieuwe trend

Reageer op artikel:
Dankzij deze harige legging is je benen scheren niet meer nodig
Sluiten