Rosa Tettero
Rosa Tettero Life 3 november 2016

Harry Potter fans opgelet: Dit magische monopoly spel is alles wat je wilt hebben

Soms zijn er dingen in je leven die je nodig hebt, terwijl je het nog niet weet. Je weet het namelijk pas zodra je het hebt gezien. Dat is het geval met dit monopolyspel. Niet zomaar een bordspel, maar dit is er eentje waarbij je je geheel in het leven van Harry Potter laat onderdompelen. En of je nu fan bent of niet, dit magische spel wil je echt even gezien hebben.

Harry Potter fans, jullie leven wordt nu een beetje mooier gemaakt dankzij dit fantastische bordspel. Je wilt zeker even kijken naar hoe geniaal deze monopoly versie in elkaar steekt.

Kristen Roedel die deze ‘Pottopoly’ creëerde is een heldin voor velen. Ze besloot het originele spel om te toveren tot een magisch Harry Potter monopoly en te verkopen op Etsy. Dat betekent dat je vele elementen uit de klassieke boeken terug vindt. Denk aan de kast onder de trap, de Tovertweelings Topfopshop en de Geheime Kamer.

In plaats van Kanskaarten en Algemeen Fondskaarten, bestaat dit spel uit ‘Charms en Potions’. Monopoly geld is omgetoverd tot galjoenen en de typische huizen en hotels zijn nu huisjes en kastelen. Natuurlijk kun je spelen als Harry, Ron, Hermelien, Voldemort, Sneep en Draco.

Een kleine teleurstelling is wel dat het bordspel al is uitverkocht. Wij kunnen daarom alleen maar hopen dat deze magische vrouw nog een paar van deze Pottopoly’s tevoorschijn tovert.

Al gelezen? Er bestaat nu een toverschool waar je écht naartoe kan

Reageer op artikel:
Harry Potter fans opgelet: Dit magische monopoly spel is alles wat je wilt hebben
Sluiten