Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 25 apr 2017

Toverstafjes paraat: Er bestaat nu Harry Potter Yoga

Na het lezen van alle boeken en het kijken van alle films, kan je op je zachts gezegd concluderen dat de bloeddruk van alle tovenaars behoorlijk hoog moet zijn geweest. Die van jou trouwens ook, want het was behoorlijk zweten toen Harry voor de zoveelste keer bijna dood ging. Maar er is iets gevonden voor deze trouwe fans: er bestaan namelijk Harry Potter yoga om weer helemaal zen te worden.

En dat is behoorlijk magisch. Compleet met toverstafje en Harry Potter quotes kan je nu een lesje Harry Potter yoga volgen om volledig tot rust te komen. Alle bloody hell momentjes van Ron kan je hierbij er geheel uit laten lopen.

Ontspannen voor dreuzels

Ja, ook jij als dreuzel (hier gaan we voor het gemakt even vanuit) mag mee doen met dit magische klasje. De yoga wordt gegeven door Isabel Beltran in Austin, Texas. Wellicht is dit niet direct om de hoek, maar het is zeker de moeite waard om dit zelf te introduceren bij jouw yoga instructeur of zelf met vriendinnen te organiseren.

Expecto Patronum

Tijdens de les heeft iedereen een toverstaf vast en daarmee doe je zowel de standaard yoga poses, als speciale poses gericht op het Harry Potter thema. Bijvoorbeeld de Patronum om dementoren af te schrikken.

Hier wat kiekjes van de les:

Dit is op magische wijze helemaal tot jezelf komen. Wat heerlijk.

Ben jij een echte Harry Potter fan? Dan wil je dit ook in huis hebben: Magisch: er bestaat nu Harry Potter Eyeliner met veer en inkt

Reageer op artikel:
Toverstafjes paraat: Er bestaat nu Harry Potter Yoga
Sluiten