Ehm. Dit meisje lijkt sprekend op Harry Styles

De beste Harry Styles look-a-like is officieel ontdekt. En dit hebben we allemaal te danken aan een jongen op Twitter, waarbij zijn leven even werd omgegooid toen hij erachter kwam dat zijn éigen vriendin wel héél erg lijkt op Harry Styles met make-up. Are you ready for this?

shockerend maar wel erg mooi

Abdul plaatste de tweet, die hierboven te zien is van zijn vriendin met rode lipstick. Deze foto werd vervolgens gelijk door een Harry Styles fan opgepikt, die vervolgens Harry Style fotoshopte met rode lipstick. En bij deze foto kan je bijna zeggen dat ze identiek zijn, vind je niet?

Abdul was erg geschrokken door zijn ontdekking, maar toen zijn tweet meer dan dertien duizend keer werd ge-retweet door One Direction fans wereldwijd, vond hij dit eigenlijk wel heel bijzonder. Hij was al een trotse One Direction fan maar dit maakte het alleen maar beter.

Dus Abdul is nu onze nieuwe favoriete persoon voor het delen van de beste Harry Styles look-a-like in de wereld, maar ook omdat hij hilarisch is.

Zo deelde hij in april een tweet waarbij hij vol trots met zijn kleine zus een One-Direction show bezocht en daarna de film bekeek.

Goed gedaan Abdul, dit maakt onze dag weer goed.

Reageer op artikel:
Ehm. Dit meisje lijkt sprekend op Harry Styles
Sluiten